Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alfa Forni CLASSICO 4 PIZZE fatüzelésű rozsdamentes acél kemence állvánnyal, max. 500'C, 4 pizzához, Ardesia szürke

Fatüzelésű kemence
Kapacitás: 10-20 személy
Pizza kapacitás: 4 db
Kenyér kapacitás: 4 kg
Maximális hőmérséklet: 500 °C

Az innovatív Alfa Forni outdoor otthoni kemencék azoknak készülnek, akik különleges sütési élményre vágynak kertben, teraszon, miközben fontos a gyorsaság, hatékonyság és a hagyományhű ételkészítési mód is. A szabadalmaztatott Forninox technológinak köszönhetően az Alfa kemencék rendkívül gyors, mindössze 10 perces felfűtési idő után máris használatra készek, elérik az akár 500'C fokos hőmérsékletet. 

Ez a fatüzelésű pizzasütő hagyományos kialakítással és kompakt mérettel, mindössze 90 másodperc alatt tökéletes pizzát készíthet sütésenként, vagy 4 kg kenyeret is elkészíthet vele.
Az Alfa Forni CLASSICO 4 ideális megoldás baráti és családi összejövetelek ideális ételkészítési megoldása lehet a teraszon, kertben.

Cikkszám: T001037
Gyártó cikkszám: FXCL-4P-LGRA
Elérhetőség: Előrendelhető

Leírás

Tűzálló sütőlemez és rozsdamentes acél kupola. A sütő gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet.
Ezzel a fatüzelésű sütővel pizzát, kenyeret, sültet, vegyes grilleket (hús, hal és zöldségek), rakott tésztákat, pudingokat lehet sütni. Vagyis bármit, amit normál sütőben megtehet kiegészítve a fatüzelés élményéval. 
A jellegzetes kialakítású CLASSICO modellek (FXCL-4P-LGRA fatüzeléses - FXCL-4P-GGRA hybrid) rozsdamentes acélból és porszórt alkatrészekből állnak, amelyek ellenállnak a nagyon magas hőmérsékletnek.
A rozsdamentes acél kupola lehetővé teszi a magas hőmérséklet elérését alacsony tűzifafogyasztás mellett.
A kerámiaszálas szigetelés sokáig benntartja a hőt.
A pirométer pedig méri a főzőkamra hőmérsékletét.

Az Alfa otthoni pizzakemencéket úgy tervezték, hogy maximálisan megfelejenek a tulajdonosok igényeinek.

Ez az oka annak, hogy az egyes stílusvonalak különböző esztétikára reagálnak, különböző méretű és típusú üzemanyagot kínálnak, ugyanakkor  az innovatív Alfa Heat Genius™ technológiának köszönhetően folyamatosan kiváló főzési teljesítményt garantálnak .  

A CLASSICO Line 2 Pizze és 4 Pizze sütői sem kivételek.

A fatüzelésű vagy gáztüzelésű Classico Line sütők  különböző méretűek, de  az Alfa Hybrid Kitnek köszönhetően mindkettő hibriddé válhat , így időről időre eldöntheti, hogy fával vagy gázzal süt-e a döntésének megfelelően.

A  sütőszekrény megerősített rozsdamentes acélból és dupla kerámiaszálas szigetelésből készült,  amely kiváló hőmérséklet-tartást garantál a főzés során.

Tartozékok
A fatüzelésű kemence maximális kihasználása érdekében az Alfa Forni elkészítette a kiegészítők teljes választékát, hogy ezzel is megkönnyítse a hagyományos és ízekben gazdag ételek elkészítését és sütését. Kezdve ezt az egyszerű alap pizza megsütésétől a profi pizzakészítőn át a BBQ 500-ig, amellyel minden Alfa sütő grillezővé is átalakítható. Ezek a kiegészítők biztonságosak, élelmiszerrel érintkezhetnek, és megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak.

  • Sütő
  • Kéménykémény és kéménysapka
  • 4 láb
  • Ajtó
  • 1 csere tűzálló tégla
  • Kézikönyv, műszaki adatlap, regisztrálja a terméket

Paraméterek

Társaság max. 10 fő
Süthető kenyér max. mérete 4 kg
Pizzák száma 4
Szín ARDESIA GREY
Használat módja Háztartási
Nettó súly 118kg
Üzemmód fatüzelésű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!