Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Endescon Schnitzelpresse Typ XXL kézi húsprés bécsi szelethez, 44 x 27 cm

1.761.732 Ft (1.387.191 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Hatékony, rozsdamentes acélból készült húsprés bécsi szelethez. Különféle húsok klopfolását helyettesítő kézi eszköz, speciális bevonattal, melyhez nem ragad oda a hús. Magas minőségű német gyártmány. Hasznos felület: 44 x 27 cm, nyomóerő: 2,5 t, gép súlya: 45 kg. Méret: 440 x 360 x 500 mm

A gépen előállítható hússzelet maximális mérete: 44 x 27 cm, súlya nagyobb, mint 250 g.

Cikkszám: T001046
Gyártó cikkszám: Typ XXL
Elérhetőség: 8-10 héten belül

Leírás

A hússzeletek hagyományos klopfolásának minden kellemetlen velejárója - az állandó zaj, a fárasztó nehéz fizikai munka és a többnyire húslétől, apró húsmaradványoktól piszkos munkahely az Endescon húsprésnek köszönhetően a múlté. A kézi működtetésű profi szeletprés használata nagyon egyszerű és biztonságos. Kifejlesztésekor  a mérnökök folyamatosan egyeztettek a vendéglátóipar és a húsipar szakértőivel, és tapasztalataikat felhasználva egy olyan egyedülálló emelőszerkezettel rendelkező eszközt alkottak, amely könnyedén, akár 2,5 tonnás nyomóerőt is ki tud fejteni, így Ön szinte nulla fáradtsággal, minimális idő alatt préselheti a hússzeletet az előre beállított vastagságra.

A Schnitzelpresse-t nagykonyhákban, hentesboltokban, vendéglátásban, valamint büfékben és a bisztrókban is használják. A nyomólapok közötti távolság gyors és fokozatmentes szabályozása lehetővé teszi, hogy szinte minden hús feldolgozható legyen, egészen 38 mm vastagságig. 

Előnyök

  • Zajtalan működés
  • Könnyen és gyorsan használható
  • A húsból préselés közben nem fröccsennek ki az értékes zamatot adó szaftok 
  • A gép minden a hússal érintkező alkatrésze gyorsan és egyszerűen tisztítható a szeletprés szétszerelése nélkül.
  • A speciális HartCoat bevonat megakadályozza a hús leragadását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!