Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Brera

Prémium borhűtők, borvitrinek 

Kiváló funkcionalitás, és páratlanul letisztult design egyesül a Brera borhűtők mindegyikében, mely alkalmassá teszi a berendezéseket a legkiválóbb borok, pezsgők bemtutatására, prezentálására bármilyen exkluzív térben, vagy akár borszaküzletben. 

 

A borszaküzletek álma

A Brera Wine Library termékcsalád hűtői kifejezetten nagy kapacitásúak, elsősorban borszaküzletek, éttermek számára készült, akik a bor raktározását és bemutatását egyben, magában a vendégtérben kívánják megoldani. Komplett borfalak hozhatók létre, a Wine library beépül a belső térbe, a bútorzat integráns részévé válik. A moduláris, összeilleszthető és nagymértékben testreszabható borhűtők ideális hőmérsékleten őrzik a pincészet borait, és a vendégek számára ellenállhatatlanná teszik őket. A Brera Wine Libraryval a tér új értelmezést nyer. 

Kifinomult megjelenésű borvitrinek

A Brera Wine Display termékcsalád hűtői kicsit kifinomultabb megjelenésűek, keskenyebbek, kisebb méretekben is kaphatók, kevesebb helyet vesznek el a térből, mégis dominánssá teszik, és a középpontba állítják a benne tárolt borokat. LED világításuk, letisztult formaviláguk szemet gyönyörködtető, látványos design elemmé válik, mely odavonzza a vendégek tekintetét és méltó keretet ad a kiváló boroknak. Körbeépíthetők, így még jobban integrálhatók a hely adottságaihoz, belsőépítészeti megoldásaihoz - egy ékszerré válik a vendégtérben, mely emeli a hely eleganciáját és fényét.
 

A funkcionális előnyök a Brerát a sommeliék kedvenceivé teszik

- Variálható a hűtési rendszerük: egyszerre tudja a statikus és a ventilációs hűtési módot, mely között bármikor átválthatunk.
- Statikus módban minden polcon 2-3 'C-kal melegebb lesz, így egyetlen vitrinben oldhatjuk meg a pezsgők ,fehér borok, vörösborok tökéletes tárolását, csak a megfelelő polcra kell őket helyezni. 
- Ventillációs módban a teljes belső térben homogén lesz a hőmérséklet. Ez ideális akkor, ha egyféle vagy azonos hőmérsékletet igénylő borokat tárolunk egy hűtőben. 
- Digitális vezérlés digitális kijelzővel: nagyon pontosan beállítható a kívánt hőmérséklet +4'C-tól egészen +16'C-ig, melyet mindig ellenőrizhetünk is a kijelzőn. 
- Rozsdamentes acél szerkezet, kiváló anyagminőség, átlátszó plexi polcrendszer vízszintes és döntött tároláshoz, mely nem nyomja el a borokat, sőt, üveges csillogásával még  jobban kiemeli.
- kifejezetten halk működés, mely nem zavarja a vendégeket.
- Wine library elemek egészen 260 cm-es magasságig elérhetőek.

Brera katalógus

Kérjük lapozza át a letölthető BRERA katalógust, és ha kérdése merülne fel vagy árajánlatra van szüksége, keressen minket bizalommal! 

Referencia éttermünkben, a budapesti Belli di Mamma pizza & wine étteremben akár élőben is megnézheti az egyik Brera wine display borhűtőnket.
 

Rendezés: