Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

First Heating Systems

ELŐNYÖK:

■Tiszta, egészséges fűtés – pormentes, magasabb páratartalom. A fűtőpanelek ellenállnak a pornak és a nedvességnek. (IP54 védettség)

■ Előny allergiások számára.

■A radiátorokénál jobb hatásfok, az infrafűtés az egész teret, mennyezetet, falakat, padlót felfűti.

■Az infrapanelek szerkezete és a felhasznált, hosszú élettartamú anyagok stabilitást biztosítanak évtizedekre.

■Az infrapanel sima felülete megakadályozza a por lerakódását, így nem vonzza magához a porszemcséket és nem igényel karbantartást.

■ Alacsony beszerzési költségek.

■ Egyedi kialakítás.

■ Könnyű kezelhetőség.

■ Könnyű összeszerelés, mellékelt összeszerelési sablon alapján.

■ Könnyen szétszerelhető, ha máshol kívánják használni.

■Dekorációs költségmegtakarítás (ALAPKÉP)

A FIRST Heating Systems infravörös elektromos paneljeink TERÜLETEGYSÉGRE VONATKOZÓAN NAGYOBB TELJESÍTMÉNYT mutatnak a többi konkurens gyártóhoz képest. A panelek teljes felületükkel fűtenek, nincs holttér.

Az infravörös elektromos panelek alkalmasak a napelemmel ellátott rendszerre való csatlakozáshoz (háztartások és cégek számára is).

BASIC infravörös elektromos paneljeink az összes rendelkezésre álló fűtési termosztáttal kompatibilisek. Ezért nincs akadálya a panelek bármilyen vezetékes vagy vezeték nélküli termosztáttal vagy intelligens otthoni hálózattal történő szabályozásának.

Az infravörös elektromos panelek biztonságosak, mert azok minden egyes darabját a hatályos szabványok szerint a FIRST Heating Systems-nél.

A tesztelés a gyártás után, csomagolás előtt történik.

Minden infravörös fűtőpanel értékesítésre engedélyezett a Cseh Köztársaságban és az EU-ban, és minden termékbiztonsági szabványnak megfelelnek.

A FIRST Heating Systems, s.r.o. elektromos infrapanelei gazdaságos, modern fűtési megoldást jelentenek alacsony energiafelhasználású háztartásokban, nyaralókban, szállodákban, rendelőkben, irodákban, vendéglátóhelyeken, termelő létesítményekben és egészségügyi létesítményekben. Alkalmasak a fürdőszobában való használatra is.

A panelek a hagyományos cserépkályhákhoz hasonlóan sugárzó hő előállításán alapulnak, amely először az épületeket, majd a fűtött tér levegőjét melegíti fel, így kellemes meleg komfortérzetet biztosítanak a belső térben.

A sugárzó hő kellemes, és hozzájárul a nagyobb hőkomforthoz. Ennek köszönhetően a helyiséget kb. 2 °C-kal alacsonyabb hőmérsékletűek, mint a hagyományos fűtés használatakor. Ezzel pénzt takaríthat meg a fűtésen.

A sugárzó hő előállítása nem eredményez költséges légáramlást abban a térben, amelyre a szabványos fűtési rendszerek épülnek. A termikus levegő keringésének korlátozása elősegíti a tiszta és pormentes környezetet, ami különösen fontos az allergiások számára.

Az infravörös elektromos panelek edzett biztonsági üveggel készülnek, csiszolt élekkel a panel elülső részén, amely fokozottan ellenáll a mechanikai és hőterhelésnek.

    BASIC ELEGANT – KERET NÉLKÜLI, fehér, fekete

     BASIC FRAME – Kerettel ellátorr, fehér, fekete

  

ALAPKÉP – Keret vagy Keret nélküli. Lehetőség van a megrendelő által kért saját fénykép felhasználására, melyet kerámianyomtatással tesznek rá a fűtőpanelre (a képek minőségének meg kell felelnie a fűtőpanel méreteinek, ideális fotófelbontás 300dpi, max.800dpi). Tervezési és testreszabási lehetőségükkel a panelek a megrendelők és építészek követelményeinek megfelelnek.

A FŰTŐPANELEKET 2 MÉTER HOSSZÚ EURO-DUGALJZATTAL, SZILIKON KÁBELLEL SZÁLLÍTJUK. A TERMÉKEK ÁRA TARTALMAZZA A FALRA, ill.
A MENNYEZETRE SZERELÉSHEZ SZÜKSÉGES HOGANYZOTT TARTÓKAT, CSAVAROKAT, ÖSSZESZERELÉSI KULCSOT ÉS ÚTMUTATÓT.
A FŰTŐPANELEKET HŐSZABÁLYOZÓ (TERMOSZTÁT) NÉLKÜL SZÁLLÍTJUK, MINDEN FŰTŐPANELNEK SAJÁT FŰTŐBIZTOSÍTÉKA VAN, AMELY MEGÓVJA A PANELT TÚLMELEGEDÉSÉTŐL.
A FŰTŐPANELHEZ TERMOSZTÁT RENDELÉSE IS LEHETSÉGES, ÁRAT KÉRÉSRE KÜLDÜNK.
 LEHET DUGALJRA TEHETŐ TERMOSZTÁTOT, VAGY RELÉT RENDELNI, AMELYBE BEKÖTHETŐ A VEZETÉK.
A SAJÁT KÉPPEL/FOTÓVAL ELLÁTOTT FŰTŐPANEL RENDELÉSE IS LEHETSÉGES 
(DE CSAK JÓ MINŐSÉGŰ KÉPEKET TUDUNK ELFOGADNI) VAGY KIVÁLASZTHATJA A FŰTŐPANEL KÉPET KÍNÁLATUNKBÓL IS.
SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:
- 1-5 HÉT, AZ TÉNYLEGES SZÁLLÍTÁSI IDŐPONT A VALÓS GYÁRTÁSI ÜTEMTŐL FÜGG.

Rendezés: