Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Duke

 

A Duke Manufacturing Co. több mint 4500 vendéglátóipari berendezést tervez és gyárt az Egyesült Államokban és a világ minden táján található ügyfelei részére. A céget 1925-ben alapították. Egyike volt az első vízmentes étel-melegentartó készítő cégeknek, majd a Duke a gyorsan fejlődő igényes vállalkozások kedvelt szállítójává vált, mint például a globális gyorséttermi láncok, kiskereskedelmi-áruházak, étteremláncok és intézmények, például: iskolák, főiskolák, egyetem és kórházak. Termékeiket a legmodernebb gyártóüzemekben tervezik és gyártják, amelyek ISO 9001:2000 tanúsítványunkkal együtt biztosítják, hogy a legmagasabb minőséget érjék el termékeikben és szolgáltatásaikban. Ezenkívül 6 globális értékesítési irodán és elosztóközponton keresztül szolgálják ki a piacokat világszerte.

Az elkészült ételek tárolása:

Gyorsan beállítja az elkészült ételeket az ideális melegentartási hőmérsékletre, miközben megőrzi az étel ideális állagát és színét.

A gép széles és rugalmas menü választékkal rendelkezik:

Polconként független felső és alsó fűtés több hőzónával és változtatható serpenyő konfigurációval rendelkezik. (1/3, 1/2 és teljes méretű 2,5” és 4” plusz 1/2 méretű lapos serpenyőkhöz használható).

Intuitív érintőkijelző:

A receptek helyszíni kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű a könnyen használható érintőképernyős vezérlővel.

Rendezés: