Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nagykonyhai gépek

Miben más egy professzionális konyhatechnikai eszköz az otthonihoz képest? 

A vendéglátóipar és úgy általában a Horeca szektor számára fejlesztett, nagykonyhai gépek leginkább abban különböznek a háztartási konyhai berendezésektől, hogy:

  • Folyamatos igénybevételre tervezték őket, vagyis bírják a napi 8-12 órás igénybevételt is, akár minden nap a héten - mindezt éveken át. Sokszor akár töb bmint 10 éven keresztül is.
  • Masszívabb, tartósabb, könnyen tisztítható anyagokból készültek (pl. műanyag helyett rozsdamentes acél alkatrészek és ház)
  • A design-nal szemben a funkcionalitás a fontosabb
  • Nagyobb a teljesítményük, ezáltal gyorsabban lehet rajtuk dolgozni, hamarabb készülnek el az ételek egy professzionális sütőben pl.
  • Az otthoni konyhai eszközöknél általános háztartási 230V áramellátás helyett sokszor ipari áramot, 400V-ot igényelnek, és más speciális telepítési előírásoknak is meg kell felelniük. 

Hisszük, hogy jól dolgozni csak jó gépen lehet igazán, és az ételek minősége nemcsak a szakács tudásától függ, hanem az alkalmazott eszközök minőségétől is.

Ezért az ipari konyhák, vendéglátóhelyek számára csak minőségi, magas ár/érték arányú termékeket kínálunk, melyhez üzembe helyezési, karbantartási és szerviz szolgáltatást is nyújtunk.

Rugalmas működésünk ill. közvetlen gyártói kapcsolataink lehetővé teszik a megfizethető, versenyképes árak biztosítását ügyfeleinknek.

Pályázati lehetőségek

A vendéglátóipar az egyik leginkább forrásigényes iparág. Egy jó étterem vagy szálloda, de akárcsak egy kis  büfé is nagy előzetes beruházást igényel. Miért ne fejlesztenéd pályázati forrásból?

Érdeklődj az aktuális pályázati lehetőségekről kollégáinknál.

Szerviz

Akár a nálunk vásárolt, akár a már meglévő konyhatechnikai berendezéseiddel kapcsolatban van probléma, fordulj hozzánk bizalommal! Igyekszünk gyorsan és profin elhárítani a hibákat, hogy a konyhád mindig működőképes legyen!